Still holding out for you....

Hallojzan!

Allt bra med er?

Måste säga att det faktiskt känns rätt skönt,på ett sätt, att vara tibax till plugget. Man har ju nåt att satsa på, nåt som betyder mycket att satsa på, det gäller ju framtiden =) Särskilt viktigt är det ju nu på 9an.




Yes! Äntligen en ny skolväska :) Jag gillar den verkligen, förutom att den har en snygg, silvrig design så är den dessutom rymlig =)

Och så ett litet klipp igen xD Försöker antagligen kompensera för att det här inlägget blev lite tråkigt, ledsen! ;P

Det här är låten Still holding out for you av SheDaisy. Tyvärr är den obekant för alltför många..så därför ville jag lägga in den här, underbar låt =)  Jag tyckte det skulle bli tråkigt med bara en bild eller så så jag försökte leta upp en video med den & jag tycker den här var den bästa, en Harry Potter- video x) Det är nåt om att Ron har dött eller så (xD) & meningen är  att det här är Hermiones tankar & känslor,att man ser det från hennes sida.... :p  =)




Hörs snart igen ....

Tänkte bara säga här nu att det kommer troligen bli lite ostadigt på min bloggfront nu & kanske längre pauser mellan inläggen & så....Men jag hoppas att ni fina läsare kommer att komma tillbaka/stanna kvar minst lika glada & "peppade" som jag, om bara ett litet tag =) Hoppas ni förstår, många  Kramar ♥

Back to school

HejHej!

Hur är det med er?

Jaha, då var man tillbax i skolan igen då.../  Första dagen (idag) var faktiskt rätt okej.Jag måste försöka tänka positivt nu för jag vet att det kommer komma något bra av det här året också hur jobbigt det än kan kännas. Plus att det är sista året. Även om jag till 100 % kommer plugga vidare så kommer det kännas skönt att ha grundskolan undan i alla fall & att man inte har ett tvång längre. Hur känner ni inför skolstarten?

På tal om nåt helt annat, jag gjorde en liten film med en av dom där kattungarna jag skrev om förut, & nu har jag klippt den lite & lagt in "The Hamsterdance song" & lite effekter =) Tycker den blev rätt gullig & rolig, eller vad tycks? =)




Vi hörs nog snart igen,
 
Kram ♥

08/08/08

Halloj! =)

Idag är det 080808 :) Någon av er som ska hitta på något speciellt? Här är det fortfarande hur grått & regnigt som helst så det skulle inte riktigt gå att hitta på nåt kul även om man ville :/

I alla fall, jag är såå trött på folk som använder kommentarer på olika bloggar för att göra reklam för 'gratisgrejer'! Alla dom med populära bloggar är ju kanske mest utsatta men det finns överallt. Dom allra värsta skirver så många kommentarer dom bara hinner utan nåt annat än reklam i, men många skriver otroligt dumma inlägg i stil med " fin blogg" , "vad har du gjort idag" "ha en bra dag"  utan nåt annat syfte än att göra reklam,och sedan med STORA bokstäver & fet stil skriver dom en massa reklam. Men en sak ska dom veta, vi blir inte ett dugg glada av att dom skriver "fin blogg" för vi vet att det bara är för deras egen fördel & för att göra reklam som dom skirver det, utan att mena det det minsta! Istället börjar det här bli rejält irriterande. Någon som håller med?

Förresten, satt nyss & kollade på invigningen av OS 2008 & jag måste säga att det var en jäkligt snygg & bra show =) Är inte direkt så jätte sport-intresserad, men det är nåt lite speciellt med OS som smittar :) Och det är riktigt trevligt att kolla på om det är en bra sport (och så öppningsceremonin såklart ;p). Men det snackas ju & debatteras en massa om det, & det är verkligen sjukt det vad dom har gjort mot en massa människor & annat bara för att göra det så snyggt som möjligt! På något sätt tycker jag att det är OS i Aten som är det rätta & bästa, vet inte varför men det känns verkligen som att det hör hemma där, vilket det iofs gör ;)



Tänkte bjuda på ett litet smått uppiggande klipp ;)



Kramar ♥

Be careful about our world.....<3

Hur är det med er?
Känns lite grått här, det här gråa & trista vädret slutar visst aldrig....jo, när skolan börjar antar jag! 
Sitter här & försöker komma på nåt att skriva. Nåt riktigt fyndigt & kul ni vet. Men icke, känns rätt så tomt där uppe i bollen..x)

Usch, en sak som verkligen upprör mej (och många,många andra) är alla 'annonser' och mini-reportage om djurplågeri & -misshandel som finns överallt :/  På nätet,media,tv,tidningar....Dom är verkligen hemska, men meningen är ju att öppna folks ögon vilket jag verkligen hoppas dom lyckas med.
Hittade även nyss en sida som är gjord & uppfunnen av en 6åring (Hah ja, småbarn är miljoner gånger klokare än vuxna ibland) , http://www.savethesharks.se/   Jag hoppas att alla går in där, & skriver under! Tänkte ta upp sånt här eftersom det är ett av det viktigaste här i världen.....

Många tycker säkert att jag är knäpp, men jag tycker människan är PRECIS lika mycket ett djur som alla andra. Visst, vi är mycket mer intelligenta & har fått mycket mer etc. och det är just det som är poängen, hur visar vi vår tacksamhet mot allt det? Vi jagar &  misshandlar andra djur så fruktansvärt mycket, vi förstör miljön så mycket att det finns risk för att ingen kan bo på jorden en dag, vi tror vi äger världen & kan göra vad som helst, vi utrotar  hela  djurarter & förstör naturen bara av anledningar som handlar om att VI ska få det bra. Strunt samma om annat levande går under eller mister allt som betyder nåt för dem. Strunt samma om t.ex. helt oskyldiga djur föds upp med misshandel för att sedan kunna dö för att överklassdamer ska känna sig fina & få nån slags status i sina pälsar. Strunt samma om hajar plågas till döds, restaurangerna får ju in pengar på att servera deras kroppsdelar som en delikatess & det är ju det viktigaste. Eller varför inte hugga ner en massa regnskogar för att vi människor ska få det bra, trots att det är hem & trygghet till miljontals djur, hela deras miljö. Utan den är dom..ingenting.Många dör ut.Det går inte att ångra eller ta tillbaka regnskog, man kan heller aldrig få tillbaka en unik,värdefull, oskyldig art. Hmmm...ett bra sätt att visa tacksamhet på eller???????

Jag säger bara fy fan.För ord räcker inte till på låånga,långa vägar. Någon som håller med? Jag kan heller inte beskriva hur lycklig man blir av såna som faktiskt bryr sej & drar sitt strå till stacken så mycket dom bara kan. Ni är obeskrivliga,underbara! =D Det finns så mycket man kan göra, ett av alla miljoner sätt som jag tycker verkar häftigt är att köpa regnskog. Tänk att åka ner till det landet om man har möjlighet,och ställa sej på sin lilla (eller allra helst stora x)) plätt & känna att det här är mitt. Ingen kan sätta ens ett skadande finger här. Och det är inte speciellt dyrt.

Jag hoppas verkligen folk tänker till & börjar inse. Jag har själv lite svårt att ibland våga stå för mina åsikter plus att jag är ganska osäker & inte alltid e helt säker på vad jag tycker & tänker men är det en sak jag är säker på & står på mej för som berg så är det det här.


Hur många tänker på att det bara finns några hundra tigrar kvar i HELA världen?
3 tigerarter är redan helt utrotade så bara 5 finns kvar, som bara lever på olika ställen i Asien.
Den vita tigern som vi ser idag är en bengalisk tiger som helt enkelt är vit,dom vita tigrarna är utrotade av jakt & man har inte sett nån på 30 år...En tiger är som en stor katt, inte ett dugg farligare egentligen,det är bara deras storlek som får oss att anse det. En vildkatt är inte snällare än en vild tiger, det är bara för att vildkatten är så liten som vi tror det.Mindre än människan helt enkelt.


Hur många tigerungar är det inte som mister sina mammor? Det finns ingen där längre att ge mat & skydd vilket gör att dom dör,ensamma,hungriga & förvirrade. Små,söta tigerungar & deras föräldrar som inte gjort nåt,bara önskat att få leva.Självklart gäller allt det här inte bara tigern.

En sak som är helt självklar men som många glömmer är att vi faktiskt bara har en värld. En enda värld, den här.
Och viktigt att komma ihåg är att det finns hopp,massor med hopp,om vi alla bara gör nåt.Och det finns miljontals,kanske mer, människor som bara vill nåt bra! =)

Hoppas ni stod ut,
Kram ♥

P.S.
  Ett megastort Tack för alla söta & fina kommentarer =)

Cloverfield & I Am Legend

Ledsen för dålig uppdatering (igen)  :(  Ska försöka bättra mej! 

Hur e det med er annars då? Någon ångest inför skolstarten? Jag har verkligen....Vet inte ens hur mycket jag skulle kunna göra för att slippa det här året :/ Jag har "fasat" för 9an ända sen jag började högstadiet av  vissa orsaker & nu står jag på tröskeln dit typ....Vart har två år tagit vägen? Underbara år & personer som aldrig mer kommer tillbaka....Och ett år som kommer emot med nästan bara idioter & annat  crap...Neeej det får inte vara sant, fy f*n.. :(

Anyway, som många av er nog fattat så är jag något av en filmgalning :p Nånting som verkligen kan hålla mej uppe är bra filmer, & igår tittade jag på "nykomlingarna" Cloverfield & I Am Legend, som jag verkligen har längtat efter att se, Och självklart får ni en liten mini-recension här nedan =)

Cloverfield hade jag jättehöga förväntningar på,men en sak som jag verkligen ogillade var att den var filmad med handkameror, det skulle nämligen föreställa att det var huvudpersonerna som själva hade filmat det...Och man fick heller inte veta nånting om monstret eller så, allt bara hände utan nån förklaring typ :p Och den har kallats "årets nervhammare", men jag tyckte att det var ett litet misstag att dom inte lyckats göra spänningen bättre,även om den är okej :/  Hade dom gjort den här filmen på bästa sätt hade den varit amazing,men det är som att dom har gjort den på det dåligaste & minst passande sättet :S Men överlag var den rätt så spännande & magnifik på sitt sätt, plus att den har en egen,ganska unik stil så den får helt klart godkänt! =)



I Am Legend var faktiskt rätt häftig & cool, sånt som man inte sett så ofta :) Men jag gillade inte riktigt att den var lite sorglig med skräckfilm inblandat också, visst, det var väldigt bra gjort men det var ju så sorgligt & lite småskrämmande :p  Annars hade den varit perfekt. Men som sagt, en väldigt häftig & bra film, 4 av 5! =)



Recension & filminfo: www.moviezine.se  skriv in filmens namn på 'sök' =)

Om ni har sett någon av dom här får ni gärna skriva era egna åsikter =)

Ha det super,

Kram ♥

Tjäna pengar på din blogg?

Hej!

Det här är egentligen inget inlägg utan ett litet tips...Det är ju många som vill tjäna pengar på sin blogg,vilket man gör med reklam, så då tänkte jag tipsa  om Tradedoubler. Det är en jättebra & Enkel sida,där du registrerar dej och sen väljer du ut olika annonser som du lägger ut på din blogg/hemsida =) Du kan få pengar på olika sätt, t.ex. om någon klickar på din annons/länk eller om någon klickar & sen går in & registrerar sej eller köper nåt, om den personen köper något på sidan kan du dessutom få en viss procent av vad hon/han köper! =) Det är lite krångligt att få med allt här & inlägget skulle bli fruktansvärt långt, men om du undrar nåt eller inte förstår nåt så är det bara att mejla eller skriva en kommentar till det här inlägget! =)

Det är fullständigt gratis! Dock måste man vara 18 år för att registrera sig, MEN  man får gärna vara under 18 år men då måste en förälder registrera sej. Det enda du egentligen behöver göra att fråga nån av dina föräldrar,Och sedan skriva ENDAST den personens namn & födelsedatum, resten kan vara som ditt eget =) Visst kan du låta din förälder ha hand om hela kontot om du vill & om hon/han går med på det, men det är mycket schysstare mot & enklare för din förälder om du har hand om allting,bara det att det står deras namn & födelsedatum =) Ingen idé att  ljuga om din ålder, man måste ända fylla i hela IDet för att få pengar. Jag är faktiskt inte säker, men det borde funka att ha sitt eget ID även om föräldern är registrerad.Visst kan det kanske även vara en annan vuxen, men det blir mycket krångligare särskilt med adressen & vem som ska ta hand om vad & det....Men en storasyster/Storebror funkar säkert bra om ni bor på samma adress!

Till Tradedoubler kommer du genom att klicka på Bannern/"länkbilden" som jag har i (den osynliga) menyn till höger =)  Där kan du sedan registrera dig & det.

Som sagt, bara att fråga om det är nåt.

Lycka till! =)

P.S. Spana in "världsklockan" som jag lagt in längst ner till vänster,eftersom den var så stor(Gick inte att förminska mer).
Bara att klicka på ett land för att se vad klockan är där nu! ;)

My Summer <3

En bildspecial med lite bilder som jag tagit i sommar....


Ladys ultimata utkiksplats..balkongen! Inte undra på.....

....Med tanke på att hon har hyfsad utsikt :)

Min gård (framsidan) =)

Matdags x)

Mitt lilla lejon är ute på jakt på savannen x)




Mums...Jordgubbar är sommar för mej xD

Paparazzi..x)




Tänkte avsluta med BWOs nya fantastiska låt "The bells of freedom"... Enjoy! =)


 

Känner starkt att den kommer bli en hit..helt otrolig låt i alla fall, eller vad tycker ni? =)

Kram ♥

Jessica + Pete =....?

Tänkte uppdatera lite snabbt....

Tänkte att jag skulle visa er ett  videoklipp som jag nyss hittat..en jätteduktig tjej har gjort en musikvideo med låten "At the beginning" & filmen "Stardust" (gillar du den så måste du titta! ;)) & jag älskar den..(det e nästan som om hon skulle ha läst mina tankar x)) Ett av dom bästa klippen på youtube =) Vad tycks?






(Om du inte kan se klippet, klicka här: http://uk.youtube.com/watch?v=oOIG6pjnOw8 )

Och sedan ett litet förslag...Ashlee Simpson & Pete Wentz ska ju få en dotter, skulle hon kunna se ut så här? xD




Vi hörs snart igen, Kram ♥

RSS 2.0