Mischa Barton är bästis med...


...Hårbandet! Som förresten är en toppensnygg upphottning av frippan både till vardags och fest =) 

Själv gillar jag verkligen den trenden, gör ni?


         



Passar alldeles super på henne också ;)

Kramar


Lady...

Hejzan!

Sorry för dålig uppdatering igen :/ Önskar verkligen att jag skulle ha en laptop, då skulle jag uppdatera typ jämt  x) I alla fall, ska försöka sno åt mej mer dator-tid & göra vad jag kan nu, för jag vill verkligen kunna blogga ordentligt! =)

Det är många som hela tiden frågar mycket om min hund, så självklart tänkte jag att jag skulle berätta "lite"  om henne  =)

Ja, Lady är en papillon och hon fyllde 3 år i augusti. Men hon är seriöst exakt som hon var när hon var valp, lika busig, lika hopplös, lika envis och lika livlig & underbar =)  Det ENDA som har förändrats är att hon slutat med sitt lekfulla bitande. Som sagt så har hon väldigt, väldigt (ovanligt) mycket energi och en rolig grej är att hon då & då (särskilt om hon blir superglad när man kommit hem & varit borta länge) får ett slags "anfall" så att hon bara springer, springer, springer, springer och springer lite till runt i hela huset och är typ galen! Det gör verkligen vår dag måste jag säga, jag skrattar så att jag inte får luft. xD Hon är verkligen en liten diva och vägrar t.ex. gå ut om det bara regnar pyttelite och gå i en vattenpöl som är 1mm djup är en mardröm. Hon vägrar äta burkmat och äter mest grishjärta och -njurar som man måste köpa åt henne ( ja, jag vet, det tog ett bra tag innan jag kunde låta bli att bli spyfärdig varje gång,särskilt som njurarna luktar p*ss i hela huset! :S) och sedan skära i bitar, på golvet, inte en matskål såklart! :P

Att ens råka klappa  någon av de andra djuren är ett misstag om hon är i närheten, alla ska ju bara se på henne hela tiden såklart, och det visar hon gärna. Om en av hennes 5437 leksaker har hamnat under en stol, soffa eller så så måste man lyfta upp den för henne och numera även ta fram den sen, men det har verkligen gått för långt så hon får ha den där om hon inte hämtar den! Muhaha :p

Och nej, vi har inte låtit henne bli så här, hon har varit sån ända sen hon var valp och där kommer vi till det att hon är så sjukt envis. Jag har t.o.m. gjort otaliga försök att träna Agility med henne och det  är omöjligt att inte tappa nerverna efter bara en liten stund :p xD  Men t.o.m. för henne måste det ju ha blivit några framsteg efter ca. 2 år x)

Hon är trippelfärgad, alltså vit - brun - svart men nästan hela hennes kropp är vit med dom andra färgerna på huvudet.
Ja, det är hon som är i min header och ni kan också se bilder på henne längre bak i bloggen. =)

Sist men allt annat än minst, hon är min lilla bebis, världens finaste lilla vovve och hon betyder mycket mer än jag kan säga, och den dagen hon inte finns längre kan ju inte jag heller finnas ju?!?!

Eftersom jag glömde bort henne här i bloggen på hennes födelsedag så tänkte jag gottgöra med en liten bildspecial här med nytagna bilder =)  Det verkar ju som att hon är omtyckt bland er läsare också =)
 (Klicka på bilderna för att få dem större)


Min lilla bebis <3


Me & gölliz <3 =)



(Hon har en vana att sneda på huvudet varje gång hon inte förstår vad man säger, ungefär som "Huh? Va menaru??" xD Därför brukar jag säga nåt knäppt som hon inte förstår när jag ska fota henne x))

Till sist, en bild från när hon var valp. Det här är tyvärr den tidigaste (Och även otydligaste verkar det som xD) bilden jag har på henne, och här är hon väl ungefär 5 månader =)



Hoppas ni gillade specialen och har fått veta det ni undrade om henne, Vi hörs snart igen! (LOVAR!) =)

Take care, Hugs ♥

RSS 2.0