Emmy Awards 2008 - Best Red Carpet Dresses

Såhär bedårande var några kändistjejer på årets Emmy Awards häromveckan....=)


Heidi Klum...Wow!

Desperate Housewives-gänget

Debra Messing

Olivia Wilde

Nån mer än jag som är tveksam om hon har svept om sig en gardin eller om hon bär upp klänningen fantastiskt?

Eva Longoria-Parker var en av favoriterna...

Evangeline Lilly

Hayden Panettiere

Vad tycks? ;)

Hörs snart igen, Kramar ♥

Lika som bär

Jag suger på det här med uppdatering, jag vet :/

Annars då, hur är det med er? Här är väl allt rätt okej...Ska ju flytta med min mamma & flyttförberedelserna börjar så småningom, var & tittade på lägenheten idag första gången men blev inte på bättre humör.. Bland annat så,inte bara lägenheten utan även liksom hela huset är ju hur litet som helst, miniatyr! xD Rummen var små & hela huset var litet med bara några lägenheter & typ lågt i tak & sånt! Mysko....:S

Förresten, har kommit att tänka på hur lika många kändisar egentligen är varandra, när man tittar efter! :S Har samlat lite exempel här nedan, så vad säger ni, do they look-a-like? ;)



Emile Hirsch & Leonardo DiCaprio


Natalie Portman & Keira Knightley (Här snackar vi bär-likhet!)


Elijah Wood & Daniel Radcliffe (Haha, har inte alls tänkt på det förut men nån tipsade om dom &  den personen är ju inte helt ute & cyklar i alla fall ;))


Salma Hayek & Penelope Cruz

Jag tänkte inte dra den där gamla klassikern med Prins Carl-Philip & Orlando bloom för jag misstänker att dom flesta redan kan den mer än väl, men jag kunde inte låta bli ;)




So What Do You Think? ;D

Btw, Fyfan så hemskt med Skottdramat i Kauhajoki igår,som dom flesta nog hört om nu! =( Det har verkligen blivit stort även utanför här i Finland,& alla möjliga kedjebrev med att man ska tända ljus & så har bara strömmat in idag...Det känns verkligen hur chockade människor är & hur stor sorgen är hos alltför många... =( 
Hoppas verkligen att alla kan ägna den här händelsen & den svåra tiden efter åtminstone en liten tanke...


Hörs snart igen =)  Många Kramar ♥

Titanic-Still Holding Out For You

Första gången jag hörde låten "Still holding out for you" av SheDaisy,som jag skrivit om förut, så såg jag  "Titanic" framför mej för jag tyckte att den skulle passa så bra att beskriva Rose's känslor & så....Så jag tog helt enkelt tag i saken & gjorde en "Titanic" video till den ;)  Och här är resultatet.... Hade dock lite problem att hitta klipp,eftersom jag inte kan spara från en dvd på datan eller så, & inte kan typ ladda ned den heller,men jag råkade ha turen att hitta en hemsida där ett fan hade lagt upp nästan hela filmen i klipp ;P Men om någon vet hur man sparar från DvDs på datan,för det borde ju gå, så skulle jag vara oändligt tacksam!! =) Men anyway, här är videon =)





Hörs snart igen, Kram ♥

P.S.
TUSEN, Tusen TACK för alla söta kommentarer  ♥ =) 

Supernatural

Okej,Bara till kännedom.Jag älskar serien "Supernatural".Eller rättare sagt, jag är helt sjutusans galen i den serien!!! xD Synd bara att vi är så mycket efter här,i mitten på säsong 1 ungefär, men man kan ju titta på avsnitt online så nu vet ni vad jag gör på nätet,hihi x) Och killarna som har huvudrollen,(Jensen Ackles & Jared Padalecki) dom är ju helt obeskrivligt underbara i serien & det är ingenting alls mot vad dom är IRL! Jag kan inte ens se ett enda litet klipp med dom utan att gapskratta & bli på världens bästa humör.De flesta på YouTube eller fans som har skrivit nån annanstans eller så säger saker i stil med att  Jensen & Jared gör deras liv helt "amazing" & att dom är alltför underbara & roliga för den här världen & tja, Jag håller verkligen med! x)

Ni som inte upptäckt serien eller så, så säger jag bara: Gå in på t.ex. http://www.watchsupernaturalonline.net/   & börja titta på pilot-avsnittet & vidare! Visst, ni kan tycka att det är superlöjligt & skitdåligt,men jag lovar, det kan också göra ditt liv liite ljusare ;)   Har du inte Firefox som ofta krävs till den sidan (Och många andra) vill jag bara säga att det är verkligen superenkelt att installera Här & det blir inga dåliga konsekvenser,virus eller nåt,(i alla fall inte för nån jag hört om som har laddat ner det) bara att ladda ner & sen har du det på datorn & kan använda det om du vill, annars tar du bort det eller använder det när du behöver =)  Jag erkänner, jag laddade ner det bara för att kunna se på den där sidan (besatt? jag? nej vad snackar du om!! xD) men jag började använda det direkt, så superbra, smidigt & med snygga & smarta funktioner =) Så ett litet tips! =)

Sen ville jag bara säga, upptäckte att läsarantalet nästan har hållits stabilt under den nästan hela månad jag var "off"! Ni fattar inte hur det kändes,jag blev så himla skamsen & jag säger bara FÖRLÅT tusen,tusen gånger!! =(   Jag kände bara att jag verkligen behövde den där pausen just då & sen (alltså nu) kunde börja blogga "på riktigt" ,vilket jag älskar =) Hoppas ni förstår.

Ta hand om er, Kram ♥



I'm Back..

Hejsvejz!

Nu äntligen, efter typ en månad, tänkte jag börja blogga på  "riktigt" igen =) Och den här gången ska jag verkligen försöka hålla det. Lovar.Lovar.Lovar.
Tänkte starta lite nya saker här i bloggen som t.ex. bloggdesign,mer mode-makeup-& hårtips,lite mer om foto & sånt,mer bilder,mer kändisskvaller & mer om sånt jag inte skrivit om förut, så jag hoppas verkligen ni hänger med! =) Har jag möjlighet kommer jag också ha så många tävlingar det bara går ;)

"Hope you like it", så hörs vi imorgon igen då! =)


Kramar ♥


RSS 2.0