Want to be famous? Or something...

Hejsvejz!

Ledsen för dålig uppdatering hörrni, men jag försöker helt enkelt njuta av sommaren så länge det går nu när det äntligen blivit underbart väder ute,kommer dela med mej av många bilder sen! Känns lite som att jag går & bär kameran med mej överallt & fotar varenda liten grej hihi :p Har ni nåt speciellt minne/händelse från den här sommaren? Berätta gärna, skulle vara kul att höra vad andra har för sej! =)

Hursomhelst,har inget speciellt & berätta just nu men jag vet att jättemånga vill ha sin blogg populär,dessutom finns det  måånga bloggare som har en superhärlig blogg & verkligen älskar att blogga, som ibland t.o.m. borde ligga på topp 10 eller så, men där sitter dom med kanske 5 läsare! :( Det är så orättvist, så därför tänkte jag ge lite tips på hur man får fler läsare till sin blogg =)

*Jämn uppdatering. Uppdatera regelbundet, en blogg som uppdaters med jämna mellanrum får många fler läsare än någon som bara uppdateras då & då väldigt sällan. Dessutom visar det att man faktiskt bryr sej. Ha gärna som mål att uppdatera minst en gång om dagen, även om du kanske inte alltid klarar det =)

*Skriv intressant. Skriv om precis det du vill,känn ingen press att t.ex. skriva om mode för att det är en  "trend" att göra det. Hitta något du verkligen brinner för (kan vara flera saker!) att skriva om & skriv,skriv,skriv med den glädje som du själv känner för det =) Tänk efter när du skriver, kommer många tycka att det här är intressant? Skulle jag själv vilja läsa det här? etc. Skriv så att folk vill komma tillbaka =)

* Visa upp dig & bloggen. Gå med i olika listor & bloggportaler, alla du kan komma på! xD Bloggportalen är en av de mest kända,men det finns massor,t.ex. bloggtoppen.se,bloggkoll,blog toplist..... =) Och glöm inte bort en intressant,kul & unik beskrivning! =)

*"Promota". Ett av de bästa sätten att få fler läsare är att gå runt på bloggar (gärna kända bloggar såklart ;)) & kommentera & samtidigt tipsa om din blogg. Men kom verkligen ihåg att skriva en bra kommentar med en tanke bakom,inte bara "ha en bra dag" typ & sen tipsa om din blogg eller ännu värre BARA tipsa om bloggen!  Sånt kommer bara slå tillbaka negativt på dig &din blogg. Och skulle du själv vilja se skrytiga kommentarer som bara handlar om den personens blogg? Knappast. Men om du ser en snäll & fin kommentar, visst blir du då intresserad att gå in på den personens blogg? Gör det här regelbundet, ta t.ex. en kvart varje gång du sitter vid datorn & gå runt & promota din blogg =) Självklart behöver det inte vara på andras bloggar, utan vilka sidor som helst! =) Kom ihåg en lockande beskrivning igen,men INTE mer än en rad eller så,bara ett snabbt,coolt tips om din blogg sådär i förbifarten liksom ;)


*Anordna en tävling. En cool tävling drar lätt många besökare ;)



   
Vill du joina dessa tjejer på toppen? ;)

Hoppas ni hade någon nytta av tipsen :) Ut med er & ha kul nu så länge sommaren varar så hörs vi snart igen =)

Somriga Kramar ♥


Autumn Season 08'

Lugn,bara lugn.Det är fortfarande massvis kvar av sommaren, hela Augusti är ju trots allt en sommarmånad! Och man kan åka & bada även om skolan har börjat ;)  Men trots att det fortfarande är sommar så är det ju så kul att kika lite på vad som komma skall på modefronten nästa säsong. =) Så jag har tjuvkikat lite & ärligt talat så gillar jag inte höstmodet riktigt lika mycket som ifjol,känns lite (fast bara lite) för mycket "kontors-damigt" för min smak. Men självklart finns det en massa godbitar & som vanligt kommer jag plocka ut mina favoriter & kombinera med min egen stil. Det är förresten ett råd jag vill ge er alla som är mode-intresserade; Välj ut det ni gillar av trenderna, anpassa till just DIN unika stil & använd precis det du gillar, att slaviskt följa modet & bara klä sig i trender för att passa in är ingen hit.

Självklart delar jag med mig av vad som antas väntas vid horisonten i höst, enjoy!
 
*Rutigt,Paljetter & Väskor,Och dom ska vara stooora =)
*Stickat kommer som vanligt till hösten,men iår får det gärna vara en "hårigare" variant
*Spets is here!...
*...Så även sammet
*Välskräddat,Kvinnligt..
*Kostymbyxor,Blus,Kavaj...ja ni vet, damigt &'kontorsliknande' som jag sa förut
*När vi är inne på det,kom gärna även ihåg markerade axlar på kavajen
*Pastellfärger hänger med
*Smyckena ska vara stora
*Huvudbonader såklart! hur mycket har vi inte t.ex. sett av hattar en tid nu?
*Koftor

 
 

Det är mycket 'stort' i höst som ni märker.Förutom väskor,paljetter etc. så gäller även Oversize trenden stort i höst!

Och glöm absolut inte:
*Färgen vinröd
*stora skjortan
*Volanger,i mindre variant 
(verkligen? xD)
*En massa färgranna accessoarer som piggar upp!
*Starka färger,särskilt kungsblått
*Hippietrenden
*Höga midjan
*Utsvängt



H&M kan det =)

  

Hårtrender då? ja, det är jag faktiskt osäker på men en sak som är säker är mittbenan! Det är verkligen den som gäller i höst.

Hoppas ni gillade min lilla guide, jag för min del hoppas att jag inte är helt ute & cyklar :p

Hörs snart,

Kram ♥

My Birthday

Idag fyller jag år, för 15de gången =) Grattis på mej xD Så det kommer nog inte bli någon mer uppdatering idag, har ganska mycket att göra :/  Men vi hörs säkert imorgon igen :)


  

Lite roliga Quiz:
http://quiz.start.no/?p=qplay&quizID=1049  (Jag blir en häst i nästa liv xD)

emo-test:emocore.se 
fjortistest: fjortispoang.se
vuxentest: vuxenpoang.se
blir du 100 år?: http://www.dugamladufria.com/medicin/agetest2.html
är du verkligen hetro ?: http://www.expressen.se/1.328125     

Så vad blev ni? x)      


Ett roligt klipp på lite småtokiga katter =) Enjoy!



Kramar ♥

Frågestund,Blondinbella,Kenza,Sajter...

Ledsen att jag inte bloggat på länge,det har liksom bara varit..tomt. Både på tid & idéer :p Tänkte i alla fall försöka ha en liten frågestund här nu,för er som undrar nåt om t.ex. mig & bloggen =) jag vet inte om det lyckas, jag har inte så många läsare & så men, om ni undrar nåt, bara att fråga på i kommentarsfältet till det här inlägget =)

Förresten, hörde om 'blondinbellas' övergrepp & det,och även om jag inte e nåt fan av henne eller hennes blogg så tycker jag att det är ganska trist....men varför börjar hon säga saker som att resebolagen ska ta sitt ansvar & sånt? Jag håller verkligen med om vad Stina-Lee skrev om saken,vi har ett ansvar samtidigt med allt det där att det aldrig är offrets fel etc.Men, bara dagar efter syntes hon i bl.a. aftonbladet där hon berättade "allt" om vad som hänt..så inget verkar förändra den tjejen,inte ens en hemsk tripp till Italien som hon "inte trodde hon skulle komma levande ifrån" x)

Den andra "superbloggaren", nämligen Kenza,verkar inte må nåt vidare just nu heller..hennes inlägg är nästan bara om hur mycket hon saknar sin nya, grekiske pojkvän.. :S Visst, man förstår henne men fattar hon hur lyxigt & kul liv hon har? Med det menar jag att hon borde ha många saker (inte alls bara materiella) att glädjas över under den här dystra perioden. Varför bara tänka på det negativa och bli halvt deprimerad,när hon har så mycket att vara lycklig över?Även om det är en stor & svår sak att ha ett förhållande med nån i grekland,så verkar det ändå som att det är det ENDA dystra i hennes liv just nu, men jag vet ju absolut inte.Hon verkar nämligen inte vara en tjej som skriver & beklagar sig hur mycket som helst om en  dålig sak i sin blogg & inte nämner nästan nåt om de bra sakerna.Istället verkar hon vara en positiv & glad tjej,så därför har jag gissat att det är så.

    

Haha,förlåt för att det blev lite mycket babbel om våra storbloggare :p Men det verkar ju intressera många i alla fall..Vad tycker ni om dem, och tycker ni att det är rätt att man ska få uppleva en massa kul saker & få en massa pengar bara (?) för att ens blogg är stor? Och om att utnyttja att man är en känd bloggare?

Och...bara så att ingen missförstår, jag ogillar verkligen inte nån av dom här tjejerna,särskilt inte Kenza,hon är min favoritbloggerska.Och jag är absolut INTE helt emot att man ska få pengar för sin blogg & allt det.....=)

Tänkte avsluta med lite sajt-tips till er:
http://www.designadinblogg.se/  (En helt otrolig sida för er med en blogg)

http://www.burkar.nu/  (man hittar en massa kul på hela nätet)

http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?lang=SV&collage=1  (Kolla vilken/vilka kändis(ar) du liknar)

http://www.moviezine.se/ (Älskar du film,är det här din favvoplats på nätet)

http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/display_all.php?offset=1900;order=pop (Roliga namngeneratorer)

Ha de super,

Kram ♥


Hayden & Milo <3

Till först,Tack för alla fina kommentarer av er söta läsare =) Idag har jag verkligen bloggtorka,men en liten rapport från kändisvärlden kan jag bjuda på,för er Heroes-eller Hayden Panettiere fans =)

Hayden Panettiere
håller på att bli vuxen.Eller försöker i alla fall.Den snart 19-åringen har köpt ett hus som hon håller på att inreda medan andra 19-åringar går på college, och så har hon skaffat en ny frisyr x) Hon har ju pojkvännen Milo Ventimiglia som är 12 år äldre än henne så det är inte så konstigt att hon vill ha en aningen äldre image.Förut snackades det om att Milo även skulle flytta in med henne,men än så länge verkar det bara vara Haydens kompis från New York som ska bo hos henne det närmaste året,vilket hon själv sagt.Egentligen så har ju Hayden & Milo ännu inte bekräftat att dom är tillsammans,men dom kan nog inte lura någon nu längre... dom verkar ju vara hur kära som helst =) (kolla bilden av dem i min header)  Såå söta tillsammans tycker jag =)

hayden och milohayden hearts milo

heroes in love?

Bilderna talar ett jäkligt tydligt språk,dom har setts på en massa dejter & folk har börjat ta det självklart att dom är tillsammans,men dom "är bara vänner"?? Knappast...=)  Vad tror ni?
Och så här ser Hayden ut i sin nya frisyr:



Snyggt,men lite lik Paris Hilton?

Längtar verkligen till säsong 2 av Heores =) Bästa serien!

Hörs snart, Kram ♥

Blue Dreams...

Blått är en av de stora trenderna när det gäller färger i sensommar och höst.Allt ifrån små accessoarer och bikinis till galadresser i kungsblått.Och visst är det snyggt?



Söta ballerinas och en drömbikini i ljust turkos.

Lauren Conrad  & Hayden Panettiere

Victoria Beckham (Med David i släptåg x))



Och så mina egna blå favoriter i sommar:



På den första bilden en klänning i en 'mörkneonblågrön' färg  eller nåt sånt :p (färgen stämmer inte med hur den ser ut IRL) Från Lindex.På den andra bilden ett tubfodral och korta jeansshorts från Seppälä.På sista bilden ett festfint diadem =)

Förresten, jag vet inte hur det ser ut för er eller om ni har märkt det,men när jag öppnar kommentarerna till inläggen här i bloggen så flyttar sej headern jättekonstigt neråt och åt sidan :S Jag har inte fått det fixat ännu och jag vet inte varför det blir så,men någon kanske har haft samma problem och/eller vet hur man fixar det? skulle va tacksam! :)

Hörs vi snart igen? ja det gör vi! ;) 

Kram//

kittens<3

Precis när man lovat bättra sej så händer det ju nåt såklart :p Kunde inte blogga på lördagen eftersom vi var borta hela dagen och när vi kom hem fick jag ett av mina sällsynta migränanfall så att jag sov i kanske 13 timmar :p Hann inte blogga igår heller,ledsen!

I alla fall,på lördagen åkte vi ner till min bror,hans katts "flickvän" har fått ungar och dom gavs bort igår eftersom de var 8 veckor då..jag älskar katter och vi har följt med dom sen de föddes så det var rätt så sorgligt för oss alla :( Man fäster sej ju vid dom små sötizarna. Men jag tänkte bjuda på lite gulliga bilder av dom såklart,det blev rätt så många, fotade över 200 foton :o  Men här har jag valt ut några,och visst är dom helt otroligt söta? =)







Haha kolla på kissernas mamma (katten uppe på stolen) som nån slags..alien?!  xD tack vare kamera-blixten...

Tro det eller inte, men han sover...x)

Kanske man faktiskt kan sova så djupt så att man inte märker att man ramlar ner? x)




(Klicka på de små bilderna för att få dem större)

Vi hörs nog snart igen =)

Kram ♥

Bilder

Ledsen för dålig (och tråkig) uppdatering hörrni,lovar att bättra mej!
Tänkte nu lägga in lite bilder på mina nära & kära och lite annat för er som vill se, hope you like them! =)


 En lite lustig bild på min katt Jappe =)


Robin(ho),min brorson, som nån slags wannabe-kalsongmannen^^ xD och min kära *host*  bror som tycker att det hela är vääldigt roligt ^^


Min kusin/bästa vän/granne.....


Min bror i julas..(inga kommentarer)


Min kusins söta, vanligtvis glada lilla dotter Brianna, som bestämt sig för att se lite..hm..nere ut precis när jag fotade xD  =)

Lite suddig bild på min hund Fia, resten får ni fråga min (småknäppa) brorsa^^

Mina "pupusar" Nala (vänster) & Kiara (höger) haha xD

R.I.P. Min katt Musse som dog ifjol,som jag växt upp med hela mitt liv...saknar obeskrivligt... ;(

Kram på er ♥

Sagan om.....

Antalet dubbningar & parodier på Sagan om ringen är oänliga (på youtube).Men dom  som kallas "Sagan om de bannlysta" är garanterat mina favoriter....jag hade inte sett någon av ringen-filmerna när jag såg dom för ett  par år sedan men jag skrattade så att det inte var sant .. :p  Så sjukt roliga! =) Det här e vad dom kallar för "hela" filmen men det finns ungefär 13 delar bara av dom här dubbningarna.... För att hitta andra dubbningar/delar sök på t.ex. "sagan om de bannlysta" på  youtube och sedan letar ni vidare genom att leta i listan "related videos" som finns inne på alla klipp. :)

Det här är (särskilt) perfekt för er som har tråkigt och känner er lite nere ;)
                                                                                                                                        




Glöm inte heller den kända Sagan om ringen- 'musikvideon'  för er som ännu inte sett den...."They're Taking the Hobbits to Isengaard"  =)

Babylycka

På lördagen fick Brad Pitt och Angelina Jolies familj två nya medlemmar när  deras tvillingar föddes på Lenval-sjukhuset i Nice i Frankrike.Lillkillen ska heta Knox Leon och dottern Vivienne Marcheline, väldigt fina namn egentligen =) Enligt läkaren gick allt perfekt och Brad och Angelina är väldigt,väldigt glada =)

 "Brangelina" har redan barnen Maddox,6,Pax,4,Zahara,3 och Shiloh,2 år så nu är dom hela 8 stycken i  familjen =)




Nu har även första bilden på Jessica Alba  och Cash Warrens  lilla dotter Honor Marie Warren,som föddes den 7 Juni,kommit. I OK Magazine visar Jessica stolt upp deras lilla guldklimp och berättar att det känns som ett mirakel att vara mamma...och visst är lilltjejen hur söwt som helst? =)



Jessica och Cash verkar inte riktigt komma överens om vem hon liknar mest,men enas till sist om att hon nog är en blandning av dom båda.Cash tillägger att han vill att Honor Marie helst ska likna honom eftersom det skulle bli jobbigt att ha en dotter som e lika vacker som Jessica!  Nåja, mindre vacker e väl snarare omöjligt, eller hur? x)  :


Prins Caspian

Som en självklarhet,största (?) Narnia-fanet som jag är,var jag idag och såg "Berättelsen om Narnia: Prins Caspian" med en kompis,och utan tvekan så är det den bästa film jag nånsin sett. Helt underbar,otrolig....Den slår nog ettan med hästlängder,samma magi och spänning finns kvar,fast mycket,obeskrivligt mycket större.Jag tycker verkligen alla människor borde se den här,en helt fantastisk upplevelse och berättelse. Har man inte sett ettan så kan man hyra eller köpa den,för för alla som gillar film och/eller berättelser som slår allt,är det ett måste att upptäcka Narnias värld ;)

Alla Narnia-fans kommer älska det här, men oavsett så kommer det nog bli den bästa 2 ½  timmen på väldigt,väääldigt länge... =)  Det känns verkligen som att man kastas in i Narnia för en magisk upplevelse, en helt obeskrivlig känsla ..=)







 
För att göra saken hundra gånger bättre så måste väl nykomligen Ben Barnes,som spelar Prins Caspian,vara den snyggaste som gått i ett par skor? han e ju så het!! :p men såklart ska jag inte glömma william Moseley, som man även kan säga så gott som samma sak om (fast lägg till "urgullig" ;)),han blev min "kändis-crush" efter att jag sett första filmen x) Många tjejer kommer nog uppskatta den här filmen på i alla fall ett hörn,även om man  tycker att filmerna är löjliga....  ;D

Så bara för att man inte kan få nog av Ben, och för att William har fått en oförskämd,ynklig liten plats på affischen som inte ens gör honom rättvisa,kommer här är lite bilder på filmens ögongodis  ;) 



Jaa,behöver man säga mer??? x)



Söt,sötare,William <3 =)





 


Haha,sista bilden.. xD  (Klicka på bilderna för att få dem större)

http://www.moviezine.se/filmsidor/narnia2.shtml (recension och bilder från filmen)

Kram på er! =)

Lady

               



                                               Min lilla snart 3-åriga papillon Lady  =)


Välkommen till min nya blogg!

Hej! Det här är min nya blogg där jag kommer skriva om bl.a. mig & mitt liv,mode,film,kändisar och helt enkelt saker som intresserar mig eller bara poppar upp i skallen x) Mitt bloggnamn är kanske inte så hippigt  men jag hade funderat ganska länge så jag tog ett som kändes helt okej och passande =) Själv heter jag egentligen Theresia men ingen kallar mej det och jag gillar det inte riktigt själv  heller så folk omkring mej kallar mej bl.a. Tette & Thea =)

Mer om mig får ni veta efterhand och jag kommer troligen köra frågestunder och så också =) Kommer att blogga med mycket bilder och uppdatera så ofta jag bara kan,men daglig uppdatering kan jag garantera om det inte är något riktigt särskilt så att jag inte kan/hinner..Hoppas den gillas =)


Kram <3

RSS 2.0