Fields of Gold.

Lite nya vårbilder jag tagit...



Jag fick en "vän" på min promenad x).....


...som väntade på bussen. xD


Btw, vad tyckte ni om Eurovisions - finalen i lördags? Vann rätt låt? Många (de flesta) verkade tycka så i alla fall med tanke på att resultate slog alla rekord. Själv vet jag inte riktigt. Jag menar, jag hatar den inte helt precis, jag kan förstå varför folk tycker att Norges låt (och artist, för den delen) var typ charmig & speciell och så, men varför måste den vinna för det, när de flesta andra låtar var lika speciella? Det är ju schlager- Em , alla låtar har ju sin helt speciella charm & egenskaper, dom kommer från massa olika kulturer & så. Så varför var Norge något så helt fantastiskt? Det som var speciellt, kul, bra & "baaara charmigt" enligt de som gillar låten är nästan det som jag stör mig på & tycker var irriterande med den.

Ja. Jag är liiite irriterad över att inte helt rätt låt vann, precis som varje år när det inte händer. Och att Finland kom sist. En sjuttons jumboplats. Därför skriver jag av mig,haha xD  Men det är ju bara att gilla läget och vara glad att inte nån utav sop-bidragen, som var ovanligt många i år, vann. Och veta att många faktiskt inte ens gick till final, vilket vi gjorde, så vi kom ju verkligen inte sist i hela ESC. x)

Alexander Rybak - FairyTale



"I'm in loooove with a fairy taaaale..""  See what I mean? x)



Plutten hälsar =)

Vi hörs snart,

Kram♥

Magtröja?

Magtröjan & cykelbyxan är  ju superhett på modefronten nu i sommar, det hade man nog aldrig kunnat tro! Det är lite som med cowboybootsen: Antingen är det högsta mode eller så är man en otrendig tönt om man har dem på sig.

Man behöver ju inte flasha  hela magen på ett osmakligt sätt i en topp modell kortare, de är toppen att bära på andra sätt också!
Inspireras av Chic's Kristin Baatz, 'The Hills's Heidi Montag-Pratt och bloggaren Elin





Så vad tycker ni om sommarens trender? Det blir nog inga cykelbyxor på mig men ganska häftigt är det att alla såna här trender plötsligt är tillbaka, speciellt nånting sånt som magtröjan. Man minns ju Spice Girls x)




Våren är här...

..med allt vad det innebär! :D

Värme, sol, naturen som får liv på nytt, snygga och lätta kläder, härlig stämning, vårkänslor, hundbajs, nystart för min blgg =)

Våren får mig alltid att må så himla härligt, jag menar, det är ju det närmaste man kan komma till sommaren liksom! :D Och sommaren är det bästa jag vet!

Ni som brukar älska när jag bloggar om och visar bilder på mina söta djur kommer snart ha en anledning att hänga här på min blogg,  jag ska nämligen få en ny liten familjemedlem inom en snar framtid :)  Nämligen en liten kissemiss x)
Jag kommer förmodligen även diskutera namnförslag till lillen här, vilket många brukar gilla :)


Förresten, några av er som drabbats av ESC - feber just nu? Jag har i alla fall, som varje år. Jag har varit nåt slags  inbitet Eurovision - fan ända sen jag var liten, det har liksom varit en tradition varje år. När jag skriver det här ska den andra semifinalen just börja, och som alla säkert vet så gick ju både Sverige och Finland till final i förrgår. :)  Självklart hoppas jag ju på Finland i finalen, i år har vi dessutom ett sådant bidrag så att det är extra omöjligt att veta hur det går..
Men jag älskar i alla fall låten, efter att ha hört den flera gånger (vilket man måste göra, stor nackdel!) så vad tycker ni?




Waldo's People - Lose Control







Vårhälsningar från mig & Lady , som också älskar våren :D







Vi hörs snart igen :D Ut och njut av våren så länge!

Kramar ♥


RSS 2.0