Still holding out for you....

Hallojzan!

Allt bra med er?

Måste säga att det faktiskt känns rätt skönt,på ett sätt, att vara tibax till plugget. Man har ju nåt att satsa på, nåt som betyder mycket att satsa på, det gäller ju framtiden =) Särskilt viktigt är det ju nu på 9an.




Yes! Äntligen en ny skolväska :) Jag gillar den verkligen, förutom att den har en snygg, silvrig design så är den dessutom rymlig =)

Och så ett litet klipp igen xD Försöker antagligen kompensera för att det här inlägget blev lite tråkigt, ledsen! ;P

Det här är låten Still holding out for you av SheDaisy. Tyvärr är den obekant för alltför många..så därför ville jag lägga in den här, underbar låt =)  Jag tyckte det skulle bli tråkigt med bara en bild eller så så jag försökte leta upp en video med den & jag tycker den här var den bästa, en Harry Potter- video x) Det är nåt om att Ron har dött eller så (xD) & meningen är  att det här är Hermiones tankar & känslor,att man ser det från hennes sida.... :p  =)




Hörs snart igen ....

Tänkte bara säga här nu att det kommer troligen bli lite ostadigt på min bloggfront nu & kanske längre pauser mellan inläggen & så....Men jag hoppas att ni fina läsare kommer att komma tillbaka/stanna kvar minst lika glada & "peppade" som jag, om bara ett litet tag =) Hoppas ni förstår, många  Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: OCENSURERAT









VAR MED I VÅR OMRÖSNING!

VILKET ÄR DET SEXIAGSTE YRKET FÖR EN MAN?

2008-08-13 @ 21:59:56
URL: http://ocensureraat.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tycker du om smink? Bli medlem här http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=17924 så får du 150 kr i presentkort på Kicks :) Det funkar.

2008-08-13 @ 22:30:37
Postat av: säljer klädr

Nu har vi nya saker, allt från skor,jackor och märkesjeans! ta en titt, tycker du pristet är för mycket, ge gärna förslag på vad du är villig att betala :)









Saljerklader.blogg.se

2008-08-14 @ 04:14:16
URL: http://saljerklader.blogg.se/
Postat av: caroline

F-R-Å-G-E-S-T-U-N-D i min blogg ställ gärna en fråga eller två

2008-08-14 @ 10:55:48
URL: http://carolinejo.blogg.se/
Postat av: Mona

Asså man ser ju inte det du kar skrivit för att det typ finns någon reklamremsa mitt i inlägget...

2008-08-23 @ 20:05:41
URL: http://monass.blogg.se/
Postat av: arrow

såg på blogghjälpen att du frågat om hur man ändrar att det inte står med versaler i bloggen. vad jag ser så har du fått ordning på det. vet du hur du gjorde? tacksam för hjälp - vill inte ha mina rubriker i versaler.

2008-09-07 @ 12:21:20
URL: http://arrow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0