08/08/08

Halloj! =)

Idag är det 080808 :) Någon av er som ska hitta på något speciellt? Här är det fortfarande hur grått & regnigt som helst så det skulle inte riktigt gå att hitta på nåt kul även om man ville :/

I alla fall, jag är såå trött på folk som använder kommentarer på olika bloggar för att göra reklam för 'gratisgrejer'! Alla dom med populära bloggar är ju kanske mest utsatta men det finns överallt. Dom allra värsta skirver så många kommentarer dom bara hinner utan nåt annat än reklam i, men många skriver otroligt dumma inlägg i stil med " fin blogg" , "vad har du gjort idag" "ha en bra dag"  utan nåt annat syfte än att göra reklam,och sedan med STORA bokstäver & fet stil skriver dom en massa reklam. Men en sak ska dom veta, vi blir inte ett dugg glada av att dom skriver "fin blogg" för vi vet att det bara är för deras egen fördel & för att göra reklam som dom skirver det, utan att mena det det minsta! Istället börjar det här bli rejält irriterande. Någon som håller med?

Förresten, satt nyss & kollade på invigningen av OS 2008 & jag måste säga att det var en jäkligt snygg & bra show =) Är inte direkt så jätte sport-intresserad, men det är nåt lite speciellt med OS som smittar :) Och det är riktigt trevligt att kolla på om det är en bra sport (och så öppningsceremonin såklart ;p). Men det snackas ju & debatteras en massa om det, & det är verkligen sjukt det vad dom har gjort mot en massa människor & annat bara för att göra det så snyggt som möjligt! På något sätt tycker jag att det är OS i Aten som är det rätta & bästa, vet inte varför men det känns verkligen som att det hör hemma där, vilket det iofs gör ;)



Tänkte bjuda på ett litet smått uppiggande klipp ;)



Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: maria

Hej! Hur har du gjort collaget till din blogg?



http://maria.kimlindberg.com/

-too good to be true

2008-08-08 @ 19:19:11
URL: http://maria.kimlindberg.com/
Postat av: Liau

Rolig dag idag :) bor du i stockholm? för det är ju många i stockholm som firar idag haha.

2008-08-08 @ 19:21:10
URL: http://liau.blogg.se/
Postat av: Tea

Liau: nej jag bor inte i stockholm ;)

Maria: vad menar du då? :p

2008-08-08 @ 19:28:42
URL: http://tequilaz.blogg.se/
Postat av: Towa

Härligt inlägg.



Här kommer ett sexigt erbjudande till dig ;) " rel="nofollow">http://www.towalindberg.se/2008/august/forvaring-for-dina-mest-intima-leksaker.html#comment*

2008-08-09 @ 22:45:19
URL: http://www.towalindberg.se
Postat av: Anna

Jag håller med, det är så många som gör reklam för sin blogg. Det är väl bättre att skriva något vettigt så man blir nyfiken och kolla vad det är för person och blogg. När man skriver "fin blogg" eller något annat som inte har med saken att göra blir man bara less.

2008-08-12 @ 21:49:16
URL: http://smultronet1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback