Frågestund,Blondinbella,Kenza,Sajter...

Ledsen att jag inte bloggat på länge,det har liksom bara varit..tomt. Både på tid & idéer :p Tänkte i alla fall försöka ha en liten frågestund här nu,för er som undrar nåt om t.ex. mig & bloggen =) jag vet inte om det lyckas, jag har inte så många läsare & så men, om ni undrar nåt, bara att fråga på i kommentarsfältet till det här inlägget =)

Förresten, hörde om 'blondinbellas' övergrepp & det,och även om jag inte e nåt fan av henne eller hennes blogg så tycker jag att det är ganska trist....men varför börjar hon säga saker som att resebolagen ska ta sitt ansvar & sånt? Jag håller verkligen med om vad Stina-Lee skrev om saken,vi har ett ansvar samtidigt med allt det där att det aldrig är offrets fel etc.Men, bara dagar efter syntes hon i bl.a. aftonbladet där hon berättade "allt" om vad som hänt..så inget verkar förändra den tjejen,inte ens en hemsk tripp till Italien som hon "inte trodde hon skulle komma levande ifrån" x)

Den andra "superbloggaren", nämligen Kenza,verkar inte må nåt vidare just nu heller..hennes inlägg är nästan bara om hur mycket hon saknar sin nya, grekiske pojkvän.. :S Visst, man förstår henne men fattar hon hur lyxigt & kul liv hon har? Med det menar jag att hon borde ha många saker (inte alls bara materiella) att glädjas över under den här dystra perioden. Varför bara tänka på det negativa och bli halvt deprimerad,när hon har så mycket att vara lycklig över?Även om det är en stor & svår sak att ha ett förhållande med nån i grekland,så verkar det ändå som att det är det ENDA dystra i hennes liv just nu, men jag vet ju absolut inte.Hon verkar nämligen inte vara en tjej som skriver & beklagar sig hur mycket som helst om en  dålig sak i sin blogg & inte nämner nästan nåt om de bra sakerna.Istället verkar hon vara en positiv & glad tjej,så därför har jag gissat att det är så.

    

Haha,förlåt för att det blev lite mycket babbel om våra storbloggare :p Men det verkar ju intressera många i alla fall..Vad tycker ni om dem, och tycker ni att det är rätt att man ska få uppleva en massa kul saker & få en massa pengar bara (?) för att ens blogg är stor? Och om att utnyttja att man är en känd bloggare?

Och...bara så att ingen missförstår, jag ogillar verkligen inte nån av dom här tjejerna,särskilt inte Kenza,hon är min favoritbloggerska.Och jag är absolut INTE helt emot att man ska få pengar för sin blogg & allt det.....=)

Tänkte avsluta med lite sajt-tips till er:
http://www.designadinblogg.se/  (En helt otrolig sida för er med en blogg)

http://www.burkar.nu/  (man hittar en massa kul på hela nätet)

http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?lang=SV&collage=1  (Kolla vilken/vilka kändis(ar) du liknar)

http://www.moviezine.se/ (Älskar du film,är det här din favvoplats på nätet)

http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/display_all.php?offset=1900;order=pop (Roliga namngeneratorer)

Ha de super,

Kram ♥


Kommentarer
Postat av: Anonym

Läs bloggdetektiven.se , den är intressant, jag lovar;)

2008-07-30 @ 04:32:40
URL: http://www.bloggdetektiven.se
Postat av: nannso.blogg.se

ehe, kenzas pappa är alkoholist. så hennes liv är nog inte så underbart som du verkar tro...

2008-08-03 @ 12:35:16
URL: http://nannso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0