Want to be famous? Or something...

Hejsvejz!

Ledsen för dålig uppdatering hörrni, men jag försöker helt enkelt njuta av sommaren så länge det går nu när det äntligen blivit underbart väder ute,kommer dela med mej av många bilder sen! Känns lite som att jag går & bär kameran med mej överallt & fotar varenda liten grej hihi :p Har ni nåt speciellt minne/händelse från den här sommaren? Berätta gärna, skulle vara kul att höra vad andra har för sej! =)

Hursomhelst,har inget speciellt & berätta just nu men jag vet att jättemånga vill ha sin blogg populär,dessutom finns det  måånga bloggare som har en superhärlig blogg & verkligen älskar att blogga, som ibland t.o.m. borde ligga på topp 10 eller så, men där sitter dom med kanske 5 läsare! :( Det är så orättvist, så därför tänkte jag ge lite tips på hur man får fler läsare till sin blogg =)

*Jämn uppdatering. Uppdatera regelbundet, en blogg som uppdaters med jämna mellanrum får många fler läsare än någon som bara uppdateras då & då väldigt sällan. Dessutom visar det att man faktiskt bryr sej. Ha gärna som mål att uppdatera minst en gång om dagen, även om du kanske inte alltid klarar det =)

*Skriv intressant. Skriv om precis det du vill,känn ingen press att t.ex. skriva om mode för att det är en  "trend" att göra det. Hitta något du verkligen brinner för (kan vara flera saker!) att skriva om & skriv,skriv,skriv med den glädje som du själv känner för det =) Tänk efter när du skriver, kommer många tycka att det här är intressant? Skulle jag själv vilja läsa det här? etc. Skriv så att folk vill komma tillbaka =)

* Visa upp dig & bloggen. Gå med i olika listor & bloggportaler, alla du kan komma på! xD Bloggportalen är en av de mest kända,men det finns massor,t.ex. bloggtoppen.se,bloggkoll,blog toplist..... =) Och glöm inte bort en intressant,kul & unik beskrivning! =)

*"Promota". Ett av de bästa sätten att få fler läsare är att gå runt på bloggar (gärna kända bloggar såklart ;)) & kommentera & samtidigt tipsa om din blogg. Men kom verkligen ihåg att skriva en bra kommentar med en tanke bakom,inte bara "ha en bra dag" typ & sen tipsa om din blogg eller ännu värre BARA tipsa om bloggen!  Sånt kommer bara slå tillbaka negativt på dig &din blogg. Och skulle du själv vilja se skrytiga kommentarer som bara handlar om den personens blogg? Knappast. Men om du ser en snäll & fin kommentar, visst blir du då intresserad att gå in på den personens blogg? Gör det här regelbundet, ta t.ex. en kvart varje gång du sitter vid datorn & gå runt & promota din blogg =) Självklart behöver det inte vara på andras bloggar, utan vilka sidor som helst! =) Kom ihåg en lockande beskrivning igen,men INTE mer än en rad eller så,bara ett snabbt,coolt tips om din blogg sådär i förbifarten liksom ;)


*Anordna en tävling. En cool tävling drar lätt många besökare ;)



   
Vill du joina dessa tjejer på toppen? ;)

Hoppas ni hade någon nytta av tipsen :) Ut med er & ha kul nu så länge sommaren varar så hörs vi snart igen =)

Somriga Kramar ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0